Sada pro aplikaci umělých řas

Testuji sady na prodlužování řas od renomovaných značek. Podívejte se na výsledky mého žebříčku

Moje přírodní řasy jsou docela tragické. Poté, co mě omrzelo nanášení obyčejných trsových řas, rozhodla jsem se vyzkoušet DIY prodlužování řas. Zejména proto, že jsem po zhlédnutí reels na Instagramu a TikToku vypozorovala, že se velmi snadno aplikují. Rozhodla jsem se to tedy vyzkoušet a zjistit, jestli budou také tak dobře fungovat i u mě. Tento typ řas je k dostání v rámci startovacích sad spolu s dalšími produkty potřebnými k jejich aplikaci. Vyzkoušela jsem jich celkem 5. Která z nich se mi osvědčila nejlépe? Přináším vám žebříček 5 výrobků od značek, které zaručeně znáte. Nechybí v něm ani sada na úpravu řas, kterou jsem si zamilovala!

Startovací sada pro prodlužování řas – co je důvodem mojí volby?

DIY prodlužování řas spočívá v tom, že se aplikuje pod přírodní řasy. Můžete si je zakoupit v běžných drogeriích, ale výběr je mnohem širší na internetu. Pro mě jsou naprostou novinkou. Dosud jsem je nevyzkoušela. Z tohoto důvodu mě napadlo vytvořit žebříček sad na prodlužování řas pro ženy, které jsou v tomto oboru úplné začátečnice.

Vybrat pouze 5 produktů pro mě nebylo jednoduché, ale nechtěla jsem si jich najednou kupovat víc. Zvlášť, jelikož některé z nich byly spojeny s vysokou cenovkou. Rozhodla jsem se, že otestuji jen ty nejoblíbenější produkty, o kterých jsem již slyšela. Současně bylo mou podmínkou pro zařazení do žebříčku, aby každá startovací sada pro úpravu řas obsahovala aplikátor, lepidlo a ochranné přípravky.

Při hlubším pátrání se ukázalo, že některé značky, jako například Nanolash, zařazují do své sady ještě jeden výrobek. Jedná se o odstraňovač (remover). Usnadňuje bezpečné odstranění řas a už předem vám mohu říct, že se vyplatí ho mít.

Sada na prodlužování řas pro začátečníky – žebříček 5 nejoblíbenějších produktů

Každá sada na prodlužování řas zařazená do mého žebříčku představuje sadu vhodnou pro začátečníky. Kromě sady od Nanolash jsem testovala také řasy od značek Kiss, Lashify, Tatti Lashes a Glamnetic. Věnovala jsem pozornost tomu, kolik řas sada obsahuje, co dalšího je součástí sady, jak dlouho trvá jejich aplikace a jaká je jejich výdrž. Níže se věnuji z mého pohledu nejdůležitějším aspektům.

1. Sada na prodlužování řas Nanolash DIY Eyelash Extensions Starter Kit

nanolash diy eyelash extensions starter kit

Startovací sada pro DIY prodlužování řas od společnosti Nanolash obsahuje jak trsové řasy, tak i další produkty určené k úpravě řas, které jsem již zmínila výše. Celkem sada Nanolash DIY Eyelash Extensions Starter Kit obsahuje 36 trsů řas (10, 12 a 14 mm), lepidlo a tmel (každý 2 x 5 ml), aplikátor a odstraňovač (1 x 5 ml). Za to má velké plus.

Vše přišlo navíc pěkně uspořádané a označené. To mi značně usnadnilo provedení samotné aplikace. Z pohledu někoho, kdo to dělal poprvé, to byla rozhodně velká výhoda. Trsové řasy od Nanolash jsou velmi jemné a vypadají krásně. Aplikátor je pohodlný a lepidlo má skvělou konzistenci. Vše se promítlo do toho, že mi aplikace řas netrvala ani 10 minut.

Startovací sada na prodlužování řas od Nanolash mi vystačila na 4 kompletní aplikace, což je její další výhodou. Měla bych dodat, že startovací sada pro DIY prodlužování řas je k dispozici s řasami v osmi různých stylech označovaných mimo jiné jako CHARM, INNOCENT nebo HEARTBREAKER. V mém případě řasy vydržely celých 8 dní. Jsou tedy opravdu odolné.

2. Sada na prodlužování řas Glamnetic Lash Extension Kit

Na první pohled by se mohlo zdát, že se jedná o dost podobnou sadu na úpravu řas. Značka Glamnetic, stejně jako ta předchozí, poskytuje kromě základních produktů, jako je lepidlo, tmel a aplikátor, také odstraňovač řas. Díky němu se mi řasy odstraňovaly snadněji. Kromě toho byly trsové řasy na výběr v mnoha stylech.

To je však k podobnostem asi tak všechno. Naživo nevypadaly trsy tak dobře jako na fotografiích na internetu. Takže po jejich nasazení jsem se cítila dost nesvá. Možná, že jejich vzhled nevypadal tak špatně, ale takový byl můj dojem z řas. Z tohoto důvodu, ačkoliv by podle návodu měly tyto řasy vydržet až 5 dní, jsem je sundala už po 2 dnech. Znovu je určitě zkoušet nebudu a ani vás k tomu nebudu nabádat.

3. Startovací sada KISS Falscara Starter Kit

Sada od společnosti Kiss je jednou z těch, které lze zakoupit v běžných drogeriích. Má však jednu zásadní nevýhodu – obsahuje pouze 10 trsových řas. Navíc součástí startovací sady Falscara jsou pouze dva produkty – BOND a SEAL a její cena je podobná jako u předchozích dvou sad. Naštěstí řasy vypadaly poměrně pěkně a jejich aplikace šla celkem hladce.

Výrobce ujišťuje, že je můžete nosit déle. Měly by vydržet nepřetržitě až 10 dní. Důležitým faktem je, že jsou opakovaně použitelné. Díky svému provedení mohou být trsy použity až 3krát. Je zde ovšem jedna podmínka – abyste je mohli nosit nepřetržitě tak dlouho a aby byly použitelné i později, musíte je přes noc chránit speciálním přípravkem. Jedná se o takzvaný OVERNIGHTER Long Wear Sealer. Vše by bylo v pořádku, nebýt toho, že startovací sada na prodlužování řas od Kiss tento přípravek neobsahuje.

4. Startovací sada Lashify Starter Kit

Když jsem na začátku zmínila, že některé startovací sady pro úpravu řas jsou drahé, měla jsem na mysli hlavně tu od Lashify. Stála mě mnohem více než ostatní sady v žebříčku. Bohužel se to nepromítá do počtu produktů, které dostanete. Startovací sada od Lashify obsahuje pouze 10 trsů řas. Mně to stačilo jen na jednu úpravu řas.

Nelze popřít, že se jedná o profesionální sadu na prodlužování řas s velmi vysokou kvalitou. Řasy, které jsou součástí sady, jsou lehké jako pírko a zároveň měkké. Díky tomu vypadaly na mých očích dokonale. Jejich aplikace byla také senzační, což ve mně zanechalo velmi pozitivní dojem z této sady. Musím však uznat, že trsové řasy od značky Nanolash byly srovnatelné kvality a nestály tolik. V případě Lashify jsem měla pocit, že jsem zbytečně přeplatila.

5. Sada Tatti Lashes Invisi-Lash Kit

Poslední sada pro domácí prodlužování řas v tomto žebříčku má podobnou cenu jako většina ostatních produktů na trhu. Sada Tatti Lashes Invisi-Lash Kit vystačí na několik aplikací (4 až 8). Já jsem ji zatím použila třikrát a ještě mi spousta trsů zbývá.

Sada na prodlužování řas DIY od Tatti Lashes je k dispozici s průhledným nebo černým proužkem. Já jsem si vybrala druhou variantu, která se doporučuje lidem s tmavými řasami, jako jsou ty moje. Kromě toho výrobce ve startovací sadě dodává aplikátor, kartáček, lepidlo Invisi-Lash Bond a tmel Seal Glue, a to ve všech 7 dostupných stylech řas. Způsob aplikace i trvanlivost hodnotím celkem dobře, i když to není sada řas, ke které bych se zavázala dlouhodobě.

Která sada na prodloužení řas pro mě byla zlomová? Shrnutí žebříčku

Protože jsem otestovala celých 5 produktů, mohu vám nyní doporučit sadu na domácí prodlužování řas, která se mi dokonale osvědčila, a doufám, že se stejně osvědčí i vám. Jak jistě tušíte, mám na mysli senzační startovací sadu DIY Eyelash Extensions Starter Kit od Nanolash.

To, co ji odlišuje, je vynikající poměr mezi kvalitou a cenou, což se bohužel nedá říct o některých jiných výrobcích, které sice poskytovaly pěkné výsledky, ale jejich cena byla přemrštěná. Nezapomeňte však, že se jedná o můj subjektivní názor, takže vaše pocity se mohou lišit. Výběr sady pro zlepšení vzhledu přirozených řas nechávám tedy pouze na vás.

Související články, lteré vás mohou zajímat

Here you can find the related articles with the post you have recently read.