Jak vypadá moje rutina aplikace make-upu na rty? Otestované metody!

Ahoj, holky!

Dnes vám předvedu mé oblíbené triky pro výběr rtěnky a jejího odstínu. Pokud chcete mít krásný make-up, který má výdrž, pak rozhodně vyzkoušejte některé z mých triků. Rozhodně si nějaké z nich oblíbíte.

Každodenní rutina make-upu na rty

Nezapomeňte si na rty pravidelně aplikovat hydratační a peelingové prostředky. Tímto způsobem si zajistíte, že se na vašich rtech neobjeví suché oblasti a že barva vaší rtěnky vydrží o poznání déle. Stačí použít cukr, či kartáček na zuby. Vaše rty budou plnější a pevnější. Také se v oblasti rtů výrazně zlepší prokrvení. Nezapomeňte po peelingu vždy sáhnout po hydratačním krému. Jakmile se krém absorbuje, můžete aplikovat rtěnku.

Okamžitě větší rty

Pokud nemáte zrovna dvakrát chuť používat podivná zařízení, podrobovat se plastické chirurgii, či si na rty aplikovat nahřívající balzámy, otestuje jednu z mých oblíbených metod. Naneste si na rty rtěnku, poté si na ně aplikujte trochu třpytivého lesku na rty. Takto si své rty zvýrazníte. Kromě toho jim make-up dodá krásu a svěžest.

Zvýraznění kontur rtů

Tato metoda je určena pro pokročilé. Pokud chcete své rty zvětšit, obtáhněte je tužkou na rty. Její barva by měla odpovídat odstínu vaší rtěnku. Možná by měla být i o něco málo světlejší. Poté aplikujte rtěnku za pomoci malého a ostrého štětečku. Pokud chcete docílit ombre efektu, naneste si do prostřední oblasti rtů o něco světlejší rtěnku.

Jak zajistit to, aby nám barva rtěnky vydržela déle?

Po exfoliaci mrtvých kožních buněk rty pokryjte hydratačním krémem. Poté si na rty naneste rtěnku a přitlačením kapesníku na rty odstraňte její přebytečné množství. Poté si rty obarvěte ještě jednou a přidejte průsvitný pudr. Pokud se vám tato myšlenka příliš nezamlouvá, použijte sprej. Produkt se vstřebá a budete vypadat úžasně.

A jak si krásný a dlouhotrvající make-up nanášíte a udržujete vy?

Napsat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Související články, lteré vás mohou zajímat

Here you can find the related articles with the post you have recently read.